Zatražite prezentaciju: info@topomatika.rs

 

 

 

Geomagic Studio - Povratno inženjerstvo (RE)

 

Geomagic Studio je programski paket koji služi za digitalnu rekonstrukciju kompleksnih objekata. Na osnovu podataka dobijenih 3D skeniranjem, na jednostavan način se rekonstruišu precizni kompjuterski "as-built" modeli tih objekata. Od dizajna proizvoda, re-inženjeringa delova do analize, brze izrade prototipova i digitalnog arhiviranja, Geomagic Studio otvara nove mogućnosti dovodeći fizičke modele u digitalnu stvarnost. Sertifikovan od strane PTB-a (Physikalisch - Technische Bundesanstalt), Geomagic Studio, pokretan patentiranim tehnologijama i algoritmima, omogućava stvaranje visoko kvalitetnih površina, precizne geometrije, boje i teksture objekata.

 
 

 

 
 
 
 
 
studio2012

Geomagic Studio 2012 je najlakši za korišćenje, najjači i najkvalitetniji industrijski program za transformaciju rezultata 3D skeniranja u parametarske CAD podatke. Zbog unapređene memorije, mnoge funkcije su do 40% brže nego u prethodnim verzijama.

Inteligentan, automatizovan i fleksibilan, Geomagic Studio daje najkvalitetnije 3D rezultate iz skeniranih podataka.

5 najvažnijih razloga za kupovinu ili nadogradnju programskog paketa Studio 12

1. Neuporedivo jednostavna primena

Studio ima savremeno dizajniran interfejs sa logično i pregledno organizovanim funkcijama. Jednostavno je i lako savladati korišćenje. Jednostavne alatne trake zamenile su složene dijaloge. Alatne trake lako je prilagoditi specifičnim potrebama. Alati za pretraživanje, kao što je Command Finder, pomažu korisnicima da pronađu sve potrebne funkcije. Napredni alati i pomoć pri korišćenju dostupni su u svakom trenutku.

2. Integracija s hardverom i softverom

Studio je najbolje opremljen programski paket za pretvaranje Vaših podataka u površine i solid modele. Podržava široki spektar kontaktnih i optičkih mernih uređaja i nudi veliki izbor funkcija za za uvoz i izvoz digitalizovanih podataka.

3. Automatska analiza i popravka mreža

Poligonizovane mreže iz podataka dobijenih skeniranjem analizirajte i automatski popravite samo jednim klikom. Mesh Doctor je jednostavan i moćan alat koji omogućava čak i neiskusnim korisnicima da izbegnu zamorne procedure za popravljanje poligonizovanh mreža koje su, inače, često potrebne u povratnom inženjerstvu velikih i složenih skupova podataka.

4. Kreiranje površine samo jednim pritiskom tipke

Kompleksna poligonalna mreža brzo se pretvara u nepropusne NURBS površine, spremne za izvoz u IGES ili STEP formatima. Dovoljno je nekoliko specijalizovanih treninga za jednostavnu izradu tačne digitalne kopije fizičkog oblika. AutoSurface karakteristika, savršena za digitalno arhiviranje, analizu i inženjering, svojom jednostavnošću korišćenja te optimizovanom brzinom rada štedi Vaše vreme i trud.

5. Kreiranje parametarskih modela

Studio je odličan alat za izradu parametarskih modela iz podataka dobijenih 3D skeniranjem bilo kog objekta. Jednostavan radni proces omogućava korisniku da ispravi eventualne nedostatke stvarnog objekta, te da izradi ispravne površine odnosno njegovu solid reprezentaciju. Studio je najbolji alat povratnog inženjerstva na tržištu koji se može integrisati sa svim vodećim CAD paketima.

Primeri >>

 
topomatika logo