TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D meriteljstvo

Međunarodni sajmovi i događaji

3D skeniranje na Sajmu tehnike

Preuzmite svoj besplatni primerak inspekcijskog programa GOM Inpect

(Molimo vas da popunite GOM-ov upitnik)

Pridružite nam se na promocijama novih 3D tehnologija i metroloških rešenja. Posetite naš izložbeni prostor na sajmovima u regionu i izložbene prostore naših partnera u Evropi. U nastavku je popis sajmova i događaja u 2020. godini na kojima možete uživo videti  inovacije i proizvode kompanija koje zastupamo i saznati više o našim 3D tehnologijama.

TOPOMATIKA:

Međunarodni sajam CONTROL 2020, zakazan za 5. do 8. maja 2020. u Štutgartu, u Nemačkoj, odgođen je zbog pandemije koronavirusa COVID-19, kao i mnogi drugi sajmovi i okupljanja na kojima redovno prisustvuju i izlažu naši partneri.

Pratite naše najave ili nas nazovite za informacije o događajima na kojima možete razgledati nove 3D tehnologije i merne sisteme renomiranih svetskih proizvođača: GOM, GEOMAGIC, Hegewald&Peschke,  KB PrüftechnikWITTE i VISION ENGINEERING koje distribuiramo.

Uverite se u mogućnosti i kvalitet naših mernih sistema.

Obratite nam se i zatražite informacije. Dogovorite stručnu prezentaciju na našem štandu ili izložbenom prostoru proizvođača, možemo Vam obezbediti i besplatnu ulaznicu na sajam!

Prijavite se na naše radionice, seminare i edukacije!

Za sve informacije i prijave obratite se na: info@topomatika.rs ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI