ZEISS METROTOM 1 – pouzdan i kompaktan

CT tehnologija za svaku mernu laboratoriju

ZEISS METROTOM 1 idealan je uređaj ukoliko želite podići na viši novo kontrolu kvaliteta Vaših proizvoda primenom tehnologije kompjuterske tomografije.

Zahvaljujući malim dimenzijama i jednostavnosti korišćenja, ZEISS METROTOM 1 bez problema možete uklopiti u svoju mernu laboratoriju i odmah započeti sa izvršavanjem kompleksnih metroloških zadataka.

Jedan CT sistem za više mogućnosti

ZEISS METROTOM 1 metrološki CT uređaj odlikuju brojne prednosti:

metrotom1-jednostavno_skeniranje

Jednostavno upravljanje

ZEISS METROTOM 1 dizajniran je iz korisničke perspektive. Proces instalacije vrlo je jednostavan, a sve što je potrebno za početak rada je kratka obuka za korištenje CT uređaja. Kako biste započeli proces skeniranja potreban je samo jedan klik!

metrotom1-precizna mjerenja

Precizna merenja

Uređajem ZEISS METROTOM 1 merite i analizirate kompletne proizvode i njihove komponente, izvodite detaljne nominalno/stvarno poređenja, dimenzione provere i kontrolišete debljine zidova s velikom pouzdanošću.

metrotom1-kompaktni-dizajn

Kompaktni dizajn

ZEISS METROTOM 1 je iznenađujuće kompaktan. Dimenzije uređaja iznose: 1750 mm (W) x 1820 mm (H) x 870 mm (D) što mu omogućava da se uklopi u bilo koju mernu laboratoriju. Merenje unutar Vaše merne laboratorije omogućava Vam osiguranje kvalitete bez potrebe za eksternim dobavljačima usluga merenja.

metrotom-ekonomicno

Brzi povrat investicije

Uz niže troškove nabavke, trošak održavanja je takođe nizak.

Merite cele komponente. Garantujte besprekorne delove.

Sa ZEISS METROTOM 1 sistemom skriveni nedostaci proizvoda mogu se lakše detektovati, bilo da se radi o delovima srednje ili male veličine izrađenih od plastičnih materijala ili lakih metala.

Na ovaj način možete kontrolisati i analizirati razne delove kao što su priključci, plastične kape, aluminijski delovi i sl.

GOM Volume Inspect – sveobuhvatna 3D analiza podataka dobijenih CT skeniranjem

ZEISS METROTOM 1 dolazi s operativnim i inspekcijskim softverom GOM Volume Inspect. Softver je pogodan za početnike u radu s CT sistemima i pripadajućim metrološkim zadacima.

Unutar softvera upravljate celokupnim procesom CT skeniranja od podešavanja postavki skeniranja i rekonstrukcije rezultata do evaluacije mernih rezultata i izveštavanja. Moguće je precizno proceniti unutrašnju i spoljašnju geometriju proizvoda, kao i odnose između komponenti koje čine proizvod. Čak i najmanji nedostaci postaju vidljivi pa se mogu automatski evaluirati primenom širokog raspona kriterijuma.

Zatražite informacije ili prezentaciju, pošaljite nam upit ili Vaš komentar!