Uređaji za ispitivanje  mehaničkih svojstava

Zatražite informacije ili prezentaciju, pošaljite nam upit ili svoj komentar!

h&p-logo
KB Pruftechnik logo

Za potpuno razumevanje nekog proizvoda potrebno je poznavati njegov tačan oblik, materijal i odziv na spoljašnje mehaničke i druge podsticaje. Nudimo vam vrhunske uređaje i merne sisteme pomoću kojih možete jednostavno i precizno odrediti svojstva vama interesantnih objekata.

 

Precizno merenje i analizu oblika omogućavaju optički 3D sistemi nemačke kompanije GOM Gmbh, mehaničkih svojstava materijala  kidalice Hegewald & Peschke, površinske tvrdoće KB Prüftechnik merači tvrdoće, a metalurških svojstva Vision Engineering mikroskopi.


Hegewald & Peschke
 je nemačka kompanija koja se već duže od 20 godina bavi proizvodnjom izuzetno precizne opreme za merenje i ispitivanja u industriji i istraživanjima: opremu za metrologiju i testiranje materijala, automatizovane sisteme i programske pakete za ispitivanje mehaničkih svojstava materijala, komponenti i drugih proizvoda. Osim serijske proizvodnje kidalica, bave se i razvojem posebnih sistema za ispitivanja prilagođenih specifičnim potrebama, kao i pripadajućih komponenti, kao što su vrhunski optički video i laserski ekstenzometri. Uz proizvodnju i razvoj, bave se i uslugama, kao što su instalacija, kalibracija i modernizacija uređaja za merenje i za ispitivanje materijala.

 

Vrhunski inovativni KB Prüftechnik merači tvrdoće pouzdanog „Made in Germany” kvaliteta omogućavaju efikasno i profesionalno ispitivanje tvrdoće površina standardnim metodama testiranja po Brinelu, Vikersu i Rokvelu. Revolucionarna tehnologija koju predstavljaju zum objektivi, sveobuhvatni softver za analizu slike i inovativan sistem opterećenja, najbolje je rešenje za sve primene kod kojih se traži pouzdanost, tačnost i vrhunske performanse. Univerzalne merače tvrdoće nove generacije, za područje testiranja od 0,2 do 3000 kg, karakterišu posebna preciznost i ponovljivost merenja.

Uređaji za ispitivanja mehaničkih svojstava, kidalice i merači tvrdoće: