TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D meriteljstvo

BIAM 2018

ATOS ScanBox serije 5 za automatizirano mjeriteljstvo

Na međunarodnom sajmu alata i alatnih mašina BIAM 2018 na Zagrebačkom Velesajmu predstavili smo novitete iz sveta optičke metrologije. Na preko 200 kvadratnih metara izložbenog prostora s partnerima iz 3D Grupe predstavili smo i druge najnovije 3D tehnologije. Od izloženih uređaja kompanije TOPOMATIKA izdvojili bismo ATOS ScanBox 5120 koji je po prvi put predstavljen u Hrvatskoj i predstavlja najveću instaliranu automatizovanu mernu ćeliju u Hrvatskoj.
Uz ATOS ScanBox 5120 predstavili smo novi merni sistem nemačkog proizvođača GOM GmbH ATOS Capsule, 3D skener za industrijska postrojenja. Odlikuju ga u potpunosti zatvoreno kućište koje ga čini otpornim na prskanje i prašinu i pomaže internom sistemu za održavanje stalne temperature, bez obzira na promene temperature u okolini da bi obezbedio što veću ponovljivost u promenjivim uslovima rada.

Ostali izloženi uređaji obuhvataju:

kao i od partnera iz 3D Grupe:

  • Fortus 450mc industrijski 3D štampač FDM tehnologijom
  • EOS M290 3D štampač za metal
  • EOS Formiga P110 3D štampač za plastiku
  • AgieCharilles CUT P 550 mašina za eroziju žicom
  • Zortrax 3D štampače

Ukoliko niste uspeli da nas posetite na sajmu BIAM u Zagrebu, uvek nas možete posetiti u najopremljenijoj mernoj laboratoriji u ovom delu Evrope na adresi Industrijska ulica 3, Novaki, HR-10431, Sveta Nedelja, Zagreb.
Za posetu našoj mernoj laboratoriji obratite se na info@topomatika.rs


SVE NOVOSTI