TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D meriteljstvo

Besplatni GOM vebinar / 19. 7. 2018.

webinar -situacije spajanja u procesima oblikovanja

Zatražite informacije o vebinarima ili prijavama!

U mnogim industrijama za proizvodnju konačnog proizvoda osnovo je primarno oblikovanje, uključujući, na primer, peščano livenje ili injekcijsko presovanje.

Specifičnim postupcima, od sirovine koja je bez određenog oblika stvara se oblikovano čvrsto telo. Taj proces se često sastoji od nekoliko koraka od kojih svaki zahteva odgovarajuće alate.  Kod upotrebe alata prisutne su situacije sklapanja, kao kod peščanih kalupa i odlivaka.

Da biste postigli visoki standard kvaliteta konačnog proizvoda, potrebna je metrološka analiza procesnog lanca, ne samo poređenje pojedinih delova s njihovim konačnim podacima, već i analiza montiranih sklopova s drugim delovima.

Na vebinaru „How to Master Assembly Situations in Primary Shaping Processes” održanom na nemačkom i engleskom jeziku 19. jula 2018. u 9.00, 13.00. 17.00 sati, GOM je pokazao kako analizirati montirane sklopove više delova u primarnom postupku oblikovanja pomoću GOM softvera.  Obrađene su sledeće teme:

  • tipični nedostaci u primarnim postupcima oblikovanja
  • evaluacija više delova u jednoj projektnoj datoteci
  • međusobno poravnavanje različitih delova
  • digitalni sklop
  • analiziranje razmaka između različitih delova

Pogledajte snimak vebinara na engleskom:

Učestvovanje na vebinarima je besplatno, dovoljno je da se prijavite u veb-pregledaču koji podržava JAVA programski jezik i da otvorite vezu u 9.00, 13.00 ili 17.00 sati. Registracija je moguća do jedan sat pre početka vebinara. Potvrdu o prijavi i vezu na kojoj možete pogledati vebinar dobićete e-poštom. Takođe će vam stići i besplatna prezentacija koja prati vebinar.

Za sve dodatne informacije nam se obratite na

digitalizacija@topomatika.rs

Za sve informacije i prijave obratite se na: info@topomatika.rs ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI