TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D meriteljstvo

GOM Plastics Knowledge Day 2019

GOM certified partner logo

Budite deo globalnog događaja!

Ovim međunarodnim nizom jednodnevnih radionica mreža GOM-ovih stručnjaka će proći kroz informacije o proizvodnim procesima i metrološkoj tehnologiji za dizajnere,  proizvođače modela, kalupa i alata, kao i stručnjake za proizvodnju i osiguranje kvaliteta.

Dok stručnjaci iz industrije polimera stvaraju inovativne proizvode za širok raspon različitih primena, GOM postavlja međunarodne standarde u optičkoj 3D metrologiji. „GOM Plastics Knowledge Day 2019” okuplja stručnjake iz industrije polimera i stručnjake iz optičke metrologije na besplatnom jednodnevnom skupu. 

„GOM Plastics Knowledge Day 2019” je mesto susreta za razmenu znanja i iskustva.

Zašto posetiti GOM Plastics Knowledge Day 2019?

Iskoristite priliku za individualnu razmenu ideja

Platforma za okupljanje industrijePlastics Knowledge Day 2019 predstavlja platformu za razmenu korisničkog znanja s područja plastične tehnologije i optičke metrologije.

Isprobajte optičku metrologiju na raznim plastičnim proizvodima

Izlaganja Izlaganja su podeljena u dve grupe, započinjemo s uvodom u optičku metrologiju, a zatim prolazimo kroz napredne primene, kao što je virtuelno učvršćivanje delova.

Iskoristite korisničko znanje renomiranih predstavnika industrije plastike

Radioniceposetite radionice o praktičnim primenama, kao što su rukovanje geometrijskim dimenzionisanjem i određivanjem tolerancija ili upotreba optičke metrologije u izradi alata.

Upoznajte stručnjake iz industrije plastike i stručnjake iz oblasti optičke metrologije

Razgovori sa stručnjacima – u direktnom kontaktu sa stručnjacima upoznajte nove funkcije i karakteristike softvera kompanije GOM ili novih tehnologija 3D metrologije na osnovu primera iz svakodnevne upotrebe.

Za sve informacije i prijave obratite se na: info@topomatika.rs ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI