TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D meriteljstvo

Topomatika postala deo #HandsOnMetrology, nove digitalne mreže za 3D skeniranje

Merni sistemi na platformi #HandsOnMetrology

#HandsOnMetrology je nova platforma i globalna mreža za proizvođače i inovatore koju u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji zastupa Topomatika d.o.o.

#HandsOnMetrology postavlja nove standarde u optičkoj 3D metrologiji. Kao predstavnik ove nove mreže za 3D skeniranje, Topomatika je kontakt za kompanije u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji koje žele optimizovati svoje procese kontrole kvalitete sa novim, najsavremenijim 3D rešenjima kompanija GOM i ZEISS.

Topomatika, kao deo globalne mreže #HandsOnMetrology, ponudiće GOM i ZEISS 3D rešenja za skeniranje koja će u potpunosti zadovoljiti potrebe kupaca i tržišta.

#HandsOnMetrology platforma fokusirana je na nove ručne 3D skenere ZEISS T-SCAN 10 i T-SCAN hawk, kao i na GOM-ov kompaktni 3D merni uređaj ATOS Q. Ove sisteme karakteriše preciznost rezultata merenja i fleksibilnost upotrebe. Standardni industrijski softver GOM Inspect Suite koji dolazi sa sva tri sistema pruža vam podršku tokom korišćenja i analize podataka. Na stranici HandsOnMetrology.com pronaći ćete savete, demonstracije mernih procesa i video uputstva za softver GOM Inspect Suite. Web stranica vam pruža svu potrebnu podršku kako biste mogli započeti proces 3D skeniranja.

Topomatika je dio jedinstvene globalne mreže HandsOnMetrology. Ako želite znati više o mernim sistemima koji su predstavljeni na platformi HandsOnMetrology, rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja i pomoći vam u rešavanju konkretnih problema.


SVE NOVOSTI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*

16 − twelve =