TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D meriteljstvo

Prijavite se za vebinare o tome šta je novo u softveru ZEISS INSPECT

Preuzmite svoj testni primerak inspekcijskog softvera GOM Inspect Pro

Prijavite se na naš newsletter!

TOPOMATIKA d.o.o. poziva svoje kupce da se prijave za seriju događanja, u organizaciji ZEISS-a, pod nazivom „Šta je novo u ZEISS softveru za kvalitetu“, od 7. do 10. novembra, gde će informisati korisnike o novostima u celokupnom softverskom portfoliju.

Od nove verzije, koja je izašla ovih dana, GOM Inspect dobija novo ime: ZEISS INSPECT. Međutim, ovaj softver ostaje najšire prihvaćeni standard za metrološke inspekcije i procene. I dalje će služiti za kontrolu mernog sistema u proizvodnji, za ocenu njegove ispravnosti, za analizu geometrije, oblika i tolerancije i, što je veoma važno, za izradu izveštaja o merenju.

Iako će merni softver imati novo ime, on će i dalje imati iste funkcionalnosti GOM-ovog softvera i postati, kako ZEISS najavljuje, još moćniji. Stoga će ovogodišnje ažuriranje biti posvećeno optimizaciji i jačanju njegovih analitičkih funkcija. U izdanju 2023. nove funkcije će biti dodate u ZEISS Inspect.

GOM softver postaje ZEISS INSPECT nova imena modula

 

Za korisnike su pripremili vebinare, čija će prva tri dana biti usmerena na pojedine delove softvera. Prvog dana biće reči o taktilnim merenjima, zatim optičkoj 3D metrologiji, trećeg dana o kompjuterskoj tomografiji, odnosno CT metrologiji, dok će četvrtog dana vebinara biti reči o temama koje nemaju veze sa tehnologijom: izveštavanje i Obrnuti inženjering.

Svakog dana korisnici mogu da izaberu jedan od tri formata događaja:

  • „Šta je novo u…“ („What’s New in…“) – kratak uvod u pojedinačne softverske proizvode i pregled novih funkcija. Nakon toga, stručnjaci odgovaraju na pitanja korisnika.
  • Softverski hakovi (Software hacks) – stručnjaci će pokazati savete i trikove za efikasniji rad sa njihovim softverom.
  • e-Learning (eLearning) – podučavanje o pojedinačnim inovacijama do dubine koja je dovoljna da nove funkcije koristite u svom svakodnevnom radu.

Korisnicima koji neće moći da prate vebinare uživo iz Zeissa poručuju da se ipak registruju kako bi kasnije mogli da pogledaju snimke treninga koji ih zanimaju.

Iako će svi kupci softvera dobiti obaveštenje putem e-pošte i od Zeissa i od TOPOMATIKE, možete se prijaviti za vebinare na OVOM LINKU.

Za sve informacije i prijave obratite se na: info@topomatika.rs ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*

16 − one =