TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D meriteljstvo

Topomatika postala partner svetski poznate kompanije Carl Zeiss AG

ZEISS METROTOM mjeriteljski CT

Jedna od vodećih kompanija u oblasti metrologije i CT metrologije potpisala ugovor sa hrvatskim liderima na području industrijske 3D metrologije.

 

Topomatika je sa ponosom i oduševljenjem najavila saradnju sa ZEISS Industrial Metrology, jednom od najpoznatijih međunarodnih kompanija na području Industrijske merne tehnologije.

„Naša suradnja sa ZEISS Grupom odvijaće se na područu metrološke računarske tomografije (CT) i ostalih rendgenskih rešenja što će našim klijentima pružiti široku paletu potrebnih usluga. Zeiss je jedna od vodećih kompanija u oblasti metrologije i CT metrologije, a ova saradnja samo potvrđuje kako idemo u korak sa svetskim trendovima i omogućava nam da svojim klijentima pružimo najbolju moguću uslugu,“ navode iz Topomatike.

Na osnovu rezultata CT merenja u Topomatici mogu vrlo precizno digitalizovati uzorke, uključujući unutrašnje geometrije na nivou najfinijih detalja, a po potrebi i izvesti dalje analize (poroznost, GD&T). To je posebno važno u industriji, znanosti, istraživanju i razvoju. Svakim danom se sve više i više grana tehnologije okreće budućnosti i koristi CT merenje za vrhunske rezultate.

ZEISS Grupa započela je svoje poslovno putovanje kao radionica za preciznu mehaniku i optiku 1846. godine u Jeni u Nemačkoj. Danas razvija i distribuira poluprovodničku opremu, mernu tehnologiju, mikroskope, medicinsku tehnologiju, objektive za naočare, filmske kamere i fotoaparate.

Za sva pitanja slobodno nam se u svakom trenutku obratite mailom na: info@topomatika.rs ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*

two × 1 =