TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D meriteljstvo

Poslovanje dok traje pandemija COVID-19

Preuzmite svoj besplatni primjerak inspekcijskog programa GOM Inpect

(Molimo ispunite GOM-ov upitnik)

Zdravstvena kriza uzrokovana virusom COVID-19 u regiji i širom sveta utiče na naše živote i organizaciju naših preduzeća. U tim okolnostima, TOPOMATIKA d.o.o. preduzima sve moguće mere kako bi osigurala zaštitu svojih zaposlenih radom od kuće i pružanjem lične zaštitne opreme za izvršioce koji vrše usluge servisa opreme i usluge 3D merenja u mernim laboratorijima na lokacijama u Zagrebu (Sveta Nedelja) i Kragujevcu.

U nastavku donosimo aktualnosti i odgovore na najčešća pitanja koja dobijamo poslednjih nedelja:

 

Trenutne aktivnosti

  • Naš je prioritet pre svega osigurati Vaše zadovoljstvo i zadovoljstvo vaših kupaca, zbog čega TOPOMATIKA d.o.o. usluge prodaje, servisa i 3D merenja održava u potpunosti operativnim. TOPOMATIKA d.o.o. čini sve da nastavi sa uobičajenim aktivnostima i podrškom korisnicima merne opreme.

  • Usluge 3D merenja i dalje možete zatražiti telefonom ili emailom  RS +381 60 3496011 digitalizacija@topomatika.rs , HR +385 1 3496010 digitalizacija@TOPOMATIKA.hr

 

Rad na daljinu

  • U radu na daljini, naši tehnički, prodajni i servisni timovi pratiće Vas kao i obično za uspeh vaših projekata.

  • Osoblje TOPOMATIKA d.o.o. i dalje je dostupno, tako da svoje uobičajene kontakte možete kontaktirati telefonom ili emailom.

 

Edukacije

  • Za postojeće korisnike GOM merne opreme svi treninzi dostupni preko GOM training centra besplatni su do 31.05.2020.

  • Jedini smo ovlašćeni za održavanje AUKOM kurseva u Hrvatskoj, Bosni i Heregovini i Srbiji. Pozivamo Vas da učestvujete na AUKOM treningu nivo 1 koji je privremeno dostupan i preko Webex platforme.

  • U planu je polučasovni besplatni webex webinar koji bi svim zainteresovanima pokazao mogućnosti 3D merenja; o terminu i linku za prijavu obavesćemo Vas naknadno preko maila, web stranica i preko TOPOMATIKA kanala na Linkedinu i Facebooku.

 

Prodaja merne opreme

 

Ostanimo u kontaktu

Za sva ostala pitanja koja ovom prilikom nisu pokrivena slobodno nam se u svakom trenutku obratite mailom na info@TOPOMATIKA.rs

 


SVE NOVOSTI